Brouwerij

Al jaren een droom, die ik (Jard) begin 2017 ben gaan verwezenlijken. Martijn en ik werkten samen bij een prachtig restaurant in Assen toen ik hem betrok in mijn plannen. Samen delen we al jaren onze passie voor horeca en bier. Na avonden sparren, vele biertjes en heroïsche fietstochten naar verschillende Belgische brouwerijen ontstond het machtig mooie idee om een restaurant te openen met een eigen brouwerij.

We willen bij Dokjard bieren brouwen die passen binnen ons enthousiaste, moderne en energieke concept.

Bieren brouwen zoals we ook onze menukaart invullen, bekende en minder bekende biertypen brouwen met een eigen twist. Ingrediënten toevoegen aan de brouwsels die je uiteindelijk ook echt onbetwistbaar herkend of terug proeft in het eindresultaat.

Een mooie driehoeksverhouding is ontstaan in de ontwikkeling van onze bieren. Samen met Jeroen, een kundig hobbybrouwer brainstormen we over smaken, bijzondere toevoegingen en toekomstige recepten.