Wij streven ernaar om onze kaart zo gevarieerd mogelijk neer te zetten, herbivoor gerechten zijn bij ons zeker niet het ondergeschoven ‘kindje’. U vind dan bij ons ook geen kruisjes/sterretjes/Vtjes voor bepaalde gerechten. We hopen op deze manier dat ook de niet vegetarische eters die gerechten niet direct overslaan. Wij serveren geen volledig VEGAN gerechten daar deze niet binnen onze filosofie passen.
Willen jullie bij ons komen eten met een groter gezelschap dan zijn er verschillende mogelijkheden. Gezien de capaciteit van onze keuken zijn we genoodzaakt om bij groepen vanaf 8 personen af te wijken van ons bistro-menu, dit zodat we de kwaliteit van ons restaurant kunnen waarborgen.
Wij vinden het prima als groepen apart afrekenen, en delen dan de rekening door het aantal gasten. Maar wij specificeren geen rekeningen per persoon.
á la carte groepen kaartJullie krijgen deze kaart op tafel en een ieder kan kiezen waar hij/ zij zin in heeft.
BISTRO MENU
VOOR/TUSSEN
steaktartaar
11pompoen – piccalilly – bieslook – gerookte cheddar – kwarteleierbal
bisque d’homard
10rivierkreeft – paarse wortel – zure room – saffraan
zeebaars tartaar
11yuzu – granny smith & selderij saus – radijs – ponzu – nori – peterselie
gepofte koolraap
11/10gerookte aubergine – lavas – taggiasca olijf – boekwijt – hennepzaad
GEKONFIJTE EEND of SELLES-SUR-CHER?
kimchi & paddestoel
9.5zwarte rijst – soubise – koolraap – shiitake – oesterzwam
HOOFD
entrecote
25(van dubbeldoel rund) gerookt draadjesvlees – paprika – polenta – macadamia – baby maïs – chimmichurri
dorade & coquille
23opperdoezer ronde – zure room – meiknol – paprika – lamsoor – kreeftsaus
paddestoelen bitterbal
21opperdoezer ronde – zure room – paprika – lamsoor – meiknol – hazelnootsaus
zwijnswang
23daslook – antiboise – iberico chorizo – kalamata olijf – groene asperge – postelein
boterbonen orzo
21halloumi – tandoori – courgette – wilde spinazie – cashew
vangst van de visserman
24heilbot – furikake – citroen/dille espuma – gegrilde witte asperge – wortelpeterselie rösti
ribs ‘de beste van de Noorderhaven’
16/21.5friet – salade – 3 sauzen
klein 14.-
groot 20.5
SIDES
anmaakte sla
4lekker fris voor erbij, met hetgeen wat er die dag op de markt te vinden is!
warme veggies
4friet parmezaan
8/5verse pommetje frieten – parmezaanse kaas – truffelmayonaise
frieten met mayo
6/45-gangen ‘ik wil/kan niet kiezen!’
49keuze van onze keukenbemanning, favorieten van de kaart in logische volgorde aan u geserveerd. de gerechten zijn een selectie van de kaart of gerechten buiten de kaart om, bereid met dagverse producten. i.v.de logistiek in onze kleine gezellige keuken serveren we dit menu per tafel
NA
al ons ijs is ‘huisgedraaid’ naar eigen recept!
rabarber crumble
9dragon – haver – amandelkletskop – aalbes – vanille ijs
chocolade brownie
9donkerbierroom – amarena kers – pistache
mango & passievrucht
9lychee – witte chocola – zwarte thee – laos – rode peper
KAAS!
12vijgenbrood – noten – barley wine stroop
friandises
9.5selectie lekkers bij de koffie/thee, homemade door chef lollinga!
en natuurlijk ook…
bierbrood
6huisgebakken desem – smeersels
Wild van Wild droge worst
6.5edelhert – chili
wildzwijn – venkel
verse grilworst
7widlzwijn – Zwolsche mosterd
bikl pickles
4.5citroengras – steranijs
olijven
4.5rendang bitterballen
98 st. – shiracha mayo
bourgondiër bitterballen
7.58 st. – Zwolsche mosterd
vega kroketjes
7.5wij wisselen wekelijks 1 of 2 gerechtjes op de kaart, zo blijft het voor de cheffies in de keuken ook leuk 😉 uiteraard proberen we dit menu zo ‘up to date’ mogelijk te houden, maar soms schiet het er even bij in, we hopen op jullie begrip!
groepen
steaktartaar
11pompoen – piccalilly – bieslook – gerookte cheddar – kwarteleierbal
bisque d’homard
10rivierkreeft – paarse – wortel – zure room – saffraan
gepofte koolraap
11/10gerookte aubergine – lavas – taggiasca olijf – boekweit – hennepzaad
GEKONFIJTE EEND of SELLES-SUR-CHER
zeebaars tartaar
11yuzu – granny smith & selderij saus – radijs – ponzu – nori – peterselie
–
zwijnswang
23daslook – antiboise – iberico chorizo – kalamata olijf – groene asperge – postelein
paddestoelen bitterbal
21opperdoezer ronde – zure room – paprika – lamsoor – meiknol – hazelnoot
dorade & coquille
23opperdoezer ronde – zure room – paprika – lamsoor – meiknol – kreeftsaus
boterbonen orzo
21halloumi – tandoori – courgette – wilde spinazie – cashews
spareribs
16/21.5de lekkerste van de Noorderhaven! friet – salade – 3 sauzen
750 gram of 300 gram
–
rabarbercrumble
9dragon – haver – amandelkletskop – blauwe bes – vanille ijs
KAAS!
12vijgenbrood – noten – barley wine stroop